ENTAC 1 BLIJFT IN 2E HELFT COMPETITIE ONGESLAGEN

Voor directe handhaving moest er, afgelopen zaterdag. tegen Smash uit Monster 2 punten behaald worden. Onze concurrent was ook dit zelfde team en dus benieuwd of de mannen uit Monster nog 1 keer hun spierballen zouden laten zien om de voor hen gevreesde degradatie af te kunnen wenden. Want in Monster was er destijds een dikke 7-3 overwinning voor hen tegen ENTAC


Thijs Smit startte tegen Wim Gertenaar. Ondanks de spanning van de wedstrijd behaalde Thijs een duidelijke 3-0 overwinning en de voorsprong was er voor ENTAC.

Tom Coenen begon tegen de kopman van Smash Dick Voois en vocht zich naar een heel duidelijke overwinning en zette ENTAC op een beslissende 2-0 voorsprong. De vuisten gingen omhoog bij de ENTAC-mannen; handhaving was behaald. Wat een TOP-prestatie na het behaalde kampioenschap van vorig jaar.

 

De wedstrijd werd nadien sportief uitgespeeld en beide teams gingen er nog voor. ENTAC voor het behalen van de 3e plaats in de poule en Smash voor een goede 5e plaats.

 

In de 3e wedstrijd van de dag kwamen Arjan Schotmeijer en Sander Kuyvenhoven tegenover elkaar te staan. Net zoals in de heenwedstrijd in Monster werd het een spannende strijd die in de 5e game beslist werd; ditmaal in het voordeel van Sander (2-1)

De dubbel Thijs/Arjan tegen Sander/Dick werd een dikke 3-0 overwinning voor ENTAC en kwam er een 3-1 voorsprong op papier.

ENTAC liep nadien verder uit naar een grote voorsprong en uiteindelijk werd een 8-2 overwinning geboekt. Voor een groot deel waren Thijs en Tom daarvoor verantwoordelijk; beiden scoorden een heel knappe hattrick. Arjan deed met zijn overwinning tegen Wim ook nog een duit in het zakje en zo werd de nederlaag uit Monster glansrijk weggepoetst met deze mooie overwinning.

 

Uiteindelijk zijn we heel knap derde geworden, waar we met ons alleen TROTS op mogen zijn. We feliciteren Red Stars Venray met hun kampioenschap. Zij werden door hun net wat bredere basisteam de terechte kampioen.

Supporters van ENTAC bedankt voor jullie support op de zaterdagmiddagen en we zien jullie graag volgend seizoen weer!

21 Apr 2014

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


bHqCuQMkZu
Neem over; de letter op plaats; zeven, drie en een