ENTAC 1 gaat Europees

Een historisch moment in de geschiedenis van ENTAC. Het eerste team zal gaan strijden om de Europese Intercup. Een Europees teamtoernooi waar veel verenigingen uit Europa zich voor kunnen inschrijven.

Bij de loting is het Duitse MTV Brackel aan ENTAC gekoppeld. ENTAC start in de 1e ronde dus met een thuiswedstrijd. De volgende wedstrijd zal bij winst in het Hoofdtoernooi gaan plaatsvinden en hoogstwaarschijnlijk zal er dan een uitwedstrijd op de planning staan. Bij verlies in de 1e ronde zal er ook nog een knock-out ronde gespeeld worden in het troosttoernooi. 

Het Duitse team heeft eerder gespeeld in de TT Intercup en heeft met Anton Anton een sterke kopman in huis. Deze aanvallende speler staat 709e op de Duitse TT-ranglijst. Verder zal de Duitse ploeg aantreden met Hubertus Becker (4507e), Dirk Herder (6591e) en/of Hinrich Warnecke (18530e)

Vorig jaar is MTV Brackel gestrand in de 1e ronde van het Consolation Event (4-0) tegen Halbturn uit Oostenrijk, nadat ze in de eerste ronde hadden verloren van TTC Hasselt (Bel.)

ENTAC zal op zaterdag de 18e oktober aan gaan treden met kopman Thijs Smit (ervaring op ere- en 1e divisie niveau), Tom Coenen (internationale ervaring vanuit Duitse competitie) en supersub Michel Offringa.

Dit Europese avontuur voor de mannen van ENTAC is mogelijk gemaakt door de vereniging ENTAC zelf, maar ook door de bedrijven SpeQ Reports, SV Consultancy en Louis Elst. Ook de NTTB-Oost heeft vanuit de stimuleringsmaatregel tafeltennissport een bijdrage geleverd aan dit Europese avontuur.

Kom op zaterdag 18 oktober a.s. naar de Varviksweg in Enschede om de mannen aan te moedigen!!

21 Sep 2014

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


iFNkkAxSUk
Neem over; de letter op plaats; tien, zes en een