ENTAC 1 wint 1e thuiswdstrijd tegen Scylla


Voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen kwam het Leidse Scylla naar Enschede. Een vooraf niet te onderschatten team o.a. omdat het voor hen de eerste competitiewedstrijd was en als jongelingen als kampioen uit de 3e divisie waren gepromoveerd.


Arjan Schotmeijer startte tegen Timo Tuithof. Arjan kon de druk er de gehele wedstrijd goed ophouden en zette met een 3-0 overwinning ENTAC op een 1-0 voorsprong.

Thijs Smit mocht in de 2e wedstrijd tegen Joost van Santen. Het werd een spannende pot, maar ook hier kwam een 3-0 op papier en ENTAC op 2-0.

Tom Coenen stond als eerste tegenover Joey Boekkooi en ook dit werd een 3-0 wedstrijd, maar ditmaal in het voordeel van Scylla. Tom maakte volgens  hemzelf teveel fouten, maar daarentegen stond Joey onwijs goed te spelen en sloeg dan ook weinig mis (1-2)

Het dubbel van Thijs & Arjan ging weer als een “tierelier” en tegen Joost en Joey waren ze erg sterk op dreef en kwam er wederom een 3-1 voorsprong voor ENTAC op papier.

Kon ENTAC nu de 3-1 voorsprong wel behouden?

Thijs versloeg in de 5e partij van de dag Timo met 3-0 en liet sterk spel zien. En liet dat ook zien in zijn laatste wedstrijd tegen Joey. Dat was een pot van hoog niveau en volgens de schrijver van dit stuk, hebben we hier al een wedstrijd gezien tussen de betere spelers van deze competitie.

Tom kwam in zijn wedstrijd tegen Joost wederom niet in zijn spel, wat resulteerde in een 1-3 nederlaag. Maar in zijn laatste wedstrijd tegen Timo knokte hij weer als vanouds en sloeg het 6e punt binnen voor ENTAC.

Arjan zat er tegen Joey steeds dichtbij, maar de Leidenaar was net iets scherper (0-3) en ook tegen Joost maakte Arjan teveel ‘basisfouten wat resulteerde in een 1-3 nederlaag.

Toch was er uiteindelijk wel de belangrijke 6-4 overwinning voor ENTAC en dat geeft de mannen uit Enschede weer moed. Nu volgende week op naar de koplopers Spirit uit Oud Karspel.

Ook wederom supporters bedankt; het was gezellig druk aan de Varviksweg.

21 Sep 2014

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


EuFPDxFGRB
Neem over; de letter op plaats; drie, drie en tien