ENTAC VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD VAN KAMPIOEN BIJMAAT.


Voor ENTAC zat er nog een (kleine) kans in dat zij ook het kampioenschap konden behalen. Dan moest er gewonnen worden van Bijmaat met minstens 7-3 en dan waren ze nog afhankelijk van de uitslag tussen Spirit en Scylla.Bijmaat trad aan in hun opstelling met John van Spengen, Michel Laroo en Felix Warners. Kersverse vader Bram van Sunder was buiten de basis gelaten.

Arjan Schotmeijer trad als eerste aan tegen John en het werd een snelle wedstrijd. Arjan kon steeds elke game wel aanhaken en af en toe het hoge niveau aan, maar toch was John zo vast als een huis en speelde nagenoeg foutloos (0-1)

Thijs Smit maakte tegen Michel ook nagenoeg geen fouten en zette beide ploegen weer op gelijke hoogte.

Tom Coenen kwam als eerste Felix Warners tegen. Deze oud-eredivisiespeler speelde degelijk en was op de beslissende momenten net wat doortastender en bracht Bijmaat wederom op voorsprong.

De dubbel Thijs/Arjan was tegen John/Felix weer ouderwets op stoom en de mannen uit Huizen werden op een 3-0 nederlaag getrakteerd.

De strijd der kopmannen werd beslist in een 3-1 overwinning voor John. Hoog niveau, enig geluk maar samenvattend is John toch de op 1 na beste speler van de competitie en liet nu ook weer zien waarom.

Arjan knokte tegen Felix voor wat hij waard was en sleepte na een 0-2 achterstand nog een 5e game uit het vuur. Tot 5-5  bleef het spannend, maar weer trok Felix op die stand goed door en won.

Tom deed hetzelfde tegen Michel; knokken maar het mocht niet baten en kwam er een 2-5 tussenstand op papier. Inmiddels was voor ENTAC het kampioenschap nu helemaal uit het vizier, maar kon Bijmaat hier in Enschede al op eigen kracht kampioen worden.

Oud teamgenoten Thijs en Felix maakten er een spannende pot van en werd uiteindelijk beslist met 11-5 in de 5e game in het voordeel van Thijs.

Tom en Arjan bleven ook na hun laatste wedstrijd deze dag met lege handen staan, maar het betekende wel dat door de overwinningen van John en Michel Bijmaat met een 3-7 overwinning het kampioenschap binnen had gehaald; GEFELICTEERD!!

Uiteindelijk de terechte kampioenen na een spannende strijd die op de laatste dag pas werd beslist en dat was vooraf in deze poule niet verwacht. Michel, John, Felix en Bram succes in de eerste divisie!

Supporters van ENTAC bedankt voor dit seizoen; het was elke zaterdag altijd gezellig druk en nogmaals, het wordt gewaardeerd en we vinden het leuk dat we zo worden aangemoedigd!!

Volgend seizoen met 2 landelijke teams op de zaterdag en dus tot in het voorjaar!

01 Dec 2014

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


VVmnPLKUTt
Neem over; de letter op plaats; drie, zes en vier