ENTAC behaalt mooie overwinning op FVT

Afgelopen zaterdag ontving ENTAC het Rotterdamse FVT. De
Rotterdammers waren vorig seizoen kampioen geworden in de 3de divisie en voor ENTAC was het dan ook zaak om de overwinning binnen te halen.

Arjan Schotmeijer begon tegen Stephan Tromer en deed dit gedecideerd. De tweede game was voor Tromer maar daar bleef het voor hem ook bij.

Thijs Smit verdubbelde de voorsprong vervolgens, al ging het moeizaam tegen Jacintha De Hoop. Tom Coenen ging als een wervelwind van start en nam een 2 - 0 voorsprong tegen Ronald Vijverberg. Vijverberg gooide vervolgens zijn tactiek knap om en ging toch nog met de winst aan de haal en deed zo wat terug voor FVT. 

De dubbel was weer een prooi voor ENTAC, al duurde de eerste game lang (20 - 18) en zo werd het
3 - 1. Thijs Smit bouwde de voorsprong verder uit naar 4-1 door te winnen van Tromer.


Arjan Schotmeijer speelde vervolgens tegen Vijverberg. Vijverberg liep echter zien een goede dag te hebben en won ook van Schotmeijer en bracht zo de 4-2 op het scorebord.

Vanaf dat moment gingen alle punten verder naar ENTAC. Tom Coenen won door prima spel van Jacintha de Hoop. Thijs Smit besliste de strijd tegen Vijverberg in zijn voordeel, al werden alle vier games met minimaal verschil beslist. Tom Coenen won vervolgens in vijf games ook nog van Tromer. Arjan Schotmeijer won ook zijn laatste partij al had hij hier ook vijf games voor nodig.

Aan het eind stond er een klinkende overwinning op het bord wat tot tevredenheid stemde.
ENTAC staat op een stabiele derde plaats en kan stiekem omhoog kijken. De koploper staat maar twee punten voor.

06 Oct 2014

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


SExKuxtJqC
Neem over; de letter op plaats; vijf, vier en zeven