Lidmaatschap

Heb je ook zin om eens te gaan tafeltennissen? Dat kan uiteraard bij ENTAC.


Via deze site heb je allerlei informatie kunnen krijgen over ENTAC. De volgende stap is dan om eens bij ons te komen kijken, wat uiteraard mogelijk is op elke avond dat de zaal geopend is.

De dinsdagavond is het meest geschikt om een eerste keer langs te komen. Je kunt dan meteen een keertje meedoen met de training. De dinsdagavondtraining loopt van 19:15 uur tot 20:30 uur. Informeer echter van tevoren of er die avond gespeeld wordt; een enkele keer is de zaal dicht of vervalt de training. Kijk hiervoor even in de agenda. Hier vind je alle informatie over openingstijden, activiteiten, competitiewedstrijden, toernooien, kantinediensten en nog veel meer.

Informeren kan ook via het contactformulier, of bel even met een van onze bestuursleden.

Je hebt een periode van 1 maand om kennis te maken met het tafeltennis en met onze vereniging. Dit is uiteraard kosteloos. Hierna beslis je of je lid wilt worden.

Download het inschrijfformulier, of vraag hiernaar bij de club. Het ingevulde fomulier gooi je vervolgens in de grijze brievenbus in de kantine van ENTAC of je mailt het formulier naar secretaris@entac.nl.

De contributiekosten kun je op onze algemene infopagina vinden.

 

Competitie

Nadat je lid bent geworden, kun je meedoen aan alle activiteiten, toernooien enz. Ook kun je dan competitie gaan spelen.

Per jaar worden er 2 competities door de afdeling Oost van de N.T.T.B. georganiseerd.

De voorjaarscompetitie begint eind januari en eindigt eind april.

De najaarscompetitie begint in september en loopt tot begin december.


Bij de senioren in de afdeling Oost worden alle competitiewedstrijden gespeeld op doordeweekse avonden. Uitzonderingen zijn wedstrijden in de twee hoogste klassen van de afdeling. Deze kunnen / mogen eventueel ook op de zaterdag worden gespeeld.

Landelijke competitiewedstrijden en wedstrijden van de jeugd worden altijd op zaterdag gespeeld.

 

Een competitiewedstrijd wordt door teams van 3 personen gespeeld. Een wedstrijd gaat om 3 gewonnen games (tot 11 punten).

Alle spelers spelen 1 keer tegen elkaar, en er wordt 1 dubbel gespeeld. In totaal kun je zo als team 10 punten per wedstrijd winnen.

In een competitie heb je 6 teams in een poule. Tegen elk team speel je eenmaal uit en eenmaal thuis. Na elke competitie worden alle teams door het bestuur opnieuw ingedeeld naar sterkte en mogelijkheden.

 

Afmelden als lid

Mocht je na verloop van tijd besluiten om je lidmaatschap van ENTAC op te zeggen, dan dien je dit schriftelijk (mag ook per mail) te melden aan de secretaris. Om allerlei misverstanden te voorkomen, worden mondelinge afmeldingen niet behandeld.

Afmelden kan per kwartaal, met een opzegtermijn van 4 weken. In bijzondere gevallen kan het bestuur besluiten een opzegging eerder in te laten gaan.