Europees avontuur voor ENTAC gaat verder.
   

De tickets zijn geboekt en de koffers staan al klaar; de mannen van ENTAC Enschede staan vol enthousiasme aan de start van de 2e ronde in het hoofdtoernooi van de Europese Intercup!

Thijs Smit, Tom Coenen, Michel Offringa en Arjan Schotmeijer spelen op zondag 15 februari  a.s. om 17.00 uur in en tegen het Hongaarse Szeged.

Over het niveau van dit Hongaarse team is weinig bekend. Maar wat wel bekend was, dat zij direct geplaatst waren voor het hoofdtoernooi en dus wacht er waarschijnlijk een zware kluif voor de ENTACCERS.

ENTAC had zich voor het hoofdtoernooi geplaatst door de 4-1 thuisoverwinning op het Duitse Brackel. Door het terugtrekken van Seligenstadt zijn zij uiteindelijk terecht gekomen in de 2e ronde.

Szeged won in de 1e ronde van het hoofdtoernooi van het Duitse Langenselbold (4-0)

De mannen uit Enschede vertrekken op zaterdag 14 februari richting Budapest en zullen direct doorreizen naar de derde grote stad van Hongarije Szeged. Daar zullen ze volgende dag een toeristisch tripje maken om vervolgens om 17.00 te starten aan de wedstrijd. Op maandag 16 februari zal ENTAC weer terugreizen naar Enschede.

Dit mooie Europese tafeltennisavontuur wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren SpeQ Reports (Michel Offringa), SV Consultancy (Marcel vd Heijden) en ELBO (Louis Elst). Ook worden we gesteund vanuit de NTTB-Oost (een stimuleringbijdrage voor de tafeltennissport) en onze ENTAC!

27 Jan 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


crqFxbtCBm
Neem over; de letter op plaats; drie, negen en negen