ENTAC 1 opent sterk tegen promovendus

De voorjaarscompetitie is weer begonnen en de mannen uit Enschede mochten direct voor hun eerste keer dit seizoen naar het verre Noorden.

De uitwedstrijd naar Klimaatgroep Stars 2 was direct een belangrijke. In deze competitie staat de kampioen (na vandaag helemaal) vast en is het team uit Middelstum misschien wel een concurrent in de strijd om handhaving .

 

Arjan Schotmeijer startte tegen Bahram Gerami. Door een geconcentreerde 1-3 overwinning zette hij ENTAC op een 0-1 voorsprong.

Tom Coenen kwam oudgediende Jaap van Tijum als eerste tegen. Jaap speelt alleen tafeltennis in de winter, maar was het nog niet verleerd na 5 jaar geen competitie te hebben gespeeld. Onze Tom kwam als een diesel op gang en nam een 1-2 voorsprong. Jaap had de langste adem en won met 11-7 in de 5e (1-1)

Thijs Smit mocht beginnen tegen youngster Thomas Kuijer; een snelle maar beresterke 0-3 overwinning betekende dat ENTAC opnieuw een voorsprong nam.

De dubbel Thijs/Arjan won in een spannende pot met 1-3 van Jaap/Thomas. Het spel ging op en neer maar met de goede concentratie resulteerde dit in een 1-3 voorsprong.

Arjan was in de 5e partij van de dag de focus ietwat kwijt tegen Jaap. En die kwam juist meer in zijn eigen spel (3-0) en zette het 2e punt voor de Stars op papier.

Thijs was in zijn 2e en 3e wedstrijd oppermachtig en nagenoeg foutloos tegen Bahram en Jaap en met twee keer een 0-3 overwinning bleef hij vandaag ongeslagen.

Tom draaide de wedstrijd tegen Thomas heel sterk om. Na een 2-0 achterstand vocht hij als een leeuw terug en won uiteindelijk met 2-3. In zijn laatste wedstrijd tegen Bahram speelde hij volledig ontspannen en won erg sterk met 0-3.

Arjan volgde tegen Thomas hetzelfde voorbeeld als Tom. Ook hij speelde een 5e game na een 0-2 achterstand en die werd mega spannend. Thomas kreeg op 10-8 matchpoints, maar verzilverde die niet en Arjan won alsnog met 10-12. Waar Arjan die overwinning uiteindelijk weg toverde is nog steeds niet bekend, maar het is een punt; klaar!

Met een 2-8 overwinning ging ENTAC blij weg uit Middelstum en heeft voor handhaving een mega grote stap gezet.

Volgende week speelt ENTAC 1 een thuiswedstrijd tegen Disnierats 2 uit Hoorn. Vanaf 17.30 uur is iedereen natuurlijk van harte welkom aan de Varviksweg.01 Feb 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


PivcSQiJYv
Neem over; de letter op plaats; twee, vijf en tien