ENTAC 1 SPEELT REMISE TEGEN DISNIERATS 2 UIT HOORN

Het 1e team van ENTAC speelde vandaag tegen 2e team van ttv Disnierats uit Hoorn. Dit team zal samen met ENTAC 1 en het Groningse GTTC gaan strijden om plek 2, 3 en 4 in deze 2e divisie poule A.

Aangezien er dit seizoen een versterkte degradatie zal plaatsvinden is het belangrijk om in ieder geval proberen plek 4 te ontlopen.


 

Thijs Smit bleef (ook) in de tweede
wedstrijd van het seizoen, tegen Disnierats, ongeslagen.
(Foto: Arjan Schotmeijer)


Arjan Schotmeijer begon tegen oud-eredivisiespeler Marco van Elferen. Na een spannende 1e  game, werd Marco steeds vaster en sterker en kon Arjan niet meer aanhaken.

In de 2e wedstrijd van de dag zette Thijs Smit door een mooie zwaarbevochten overwinning op Martijn Weijers de ploegen weer op gelijke hoogte.

Tom Coenen startte tegen Arjen de Jong en het werd vooral in game 2 en 3 een spannende pot, maar Tom won met 3 - 0.

De dubbel Thijs/Arjan kwam niet in hun favoriete spel, mede kwam dit door het ijzersterke dubbel aan de overkant van de tafel.  Marco en Martijn wonnen met 1 - 3 en zo stond er een 2 - 2 tussenstand op papier.

De wedstrijden van Thijs tegen Marco zijn altijd gegarandeerd spannend en nu ook weer. Thijs bleef op de belangrijke momenten rustig en zijn eigen spel spelen en boekte een 3 - 1 overwinning.
Tegen Arjen kwam Thijs helemaal niet in de problemen en staat nog steeds op een 100% score.

Tom was er tegen Martijn op beslissende momenten dichtbij, maar kon de overwinning niet pakken. Vechtlust werd niet beloond en helaas in zijn laatste wedstrijd tegen Marco ook niet.

Arjan maakte er tegen Arjen ook een spannende pot van. Alle 3 games boven de 10, maar toch een pot op karakter gewonnen en ENTAC stond op 4 - 2.

In de laatste wedstrijd tegen Martijn werd het een mentale strijd en die werd in het voordeel beslecht door de nieuwe kopman van Disnierats 2.

Rond 21.30 uur waren de rookgordijnen opgetrokken en stond er een 5 - 5 op papier. Een uitslag in de lijn der verwachting.

Nu een maand geen competitie en staat op 7 maart de volgende (uit)wedstrijd op het programma; tegen GTTC Groningen.

ENTAC 1 gaat zich nu klaarmaken voor de 1/8 finale in de Intercup;  volgend weekend de uitwedstrijd naar het Hongaarse Szeged.


08 Feb 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


DshhFoQWRT
Neem over; de letter op plaats; twee, acht en drie