ENTAC 1 verliest in Groningen met 4 - 6
 

Ook in de tafeltenniswereld kennen we een winterstop en dus na 3 weken geen competitie gespeeld te hebben barstte het seizoen vandaag weer open.

ENTAC 1 had de verre uitwedstrijd naar het Groningse GTTC op het programma. Samen met Disnierats 2 zullen deze teams gaan uitvechten wie achter gedoodverfde nr.1 Hercules op plek 2, 3 en 4 zullen eindigen.

Arjan Schotmeijer startte tegen Teun Bosveld. Met alleen de focus op zijn eigen spel en goede vechtlust zette de 40-plusser met een 0-3 overwinning ENTAC direct op een voorsprong.

Tom Coenen begon tegen Hugo Beute en het werd een spannende pot wat zijn hoogtepunt kende in game 5. Beide spelers wilden van geen wijken weten en kregen matchpoints over en weer; Tom 4 en Hugo welgeteld 9!!! Met een uiteindelijke 23-21 winst haalde Hugo het eerste GTTC punt binnen.

Thijs Smit had Jeroen Hendriks als eerste tegenover zich staan. De diesel Smit liet de eerste game nog van zich afsnoepen, maar klaarde met een 1-3 overwinning de klus en zette ENTAC op 1-2.

De dubbel Thijs/Arjan kreeg moeilijk het initiatief te pakken en moest met 3-1 het onderspit delven tegen Teun/Hugo (2-2)

In partij 5 van de dag hield Arjan dezelfde vechtlust als in de eerste wedstrijd en won met 2-3 van Hugo en zette ENTAC opnieuw op voorsprong.

Thijs kreeg in zijn 2e wedstrijd een andere Teun te zien dan in de 1e wedstrijd. Met andere woorden, Teun sloeg weinig mis en kwam af en toe in een flow terecht. Thijs haakte aan maar kreeg net geen grip (3-3)

Tom kreeg tegen Jeroen weinig tijd om in zijn spel te komen en beide spelers stonden na een snelle 3-0 wedstrijd weer aan de zijkant (4-3)

Wederom een 5e game tegen Hugo; ditmaal Thijs en ook hij behaalde de overwinning en zette beide ploegen weer op gelijke hoogte. De laatste 2 wedstrijden gingen beiden naar GTTC; de pijp was zo goed als leeg bij Arjan tegen Jeroen (3-1) en Tom kreeg net niet genoeg vat op het harde aanvalsspel van Teun (3-1)

Na 3 wedstrijden in deze poule kunnen we nu al zeggen dat de strijd op handhaving is losgebarsten; met andere woorden liever niet op de onzekere gevreesde plek 4 eindigen. GTTC loopt in op ENTAC en Disnierats behaald 4 sterke punten tegen Hercules.

09 Mar 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


ABRSFBmVlC
Neem over; de letter op plaats; zes, zeven en twee