ENTAC 1 BEHAALT GROTE OVERWINNING OP TT ZWOLLE
 

Om mee te blijven strijden voor de 3e plek in deze spannende poule moest ENTAC afgelopen zaterdag wel een ruime overwinning boeken op hekkensluiter TT Zwolle.

Arjan Schotmeijer startte tegen Tim Sinninghe en het werd een stroeve partij. Tim wilde vooral direct de eerste bal hard spelen en Arjan het liefst in een rally komen. Arjan bleef het meeste geduld bewaren en zette ENTAC op 1-0.

Thijs Smit versloeg in de 2e wedstrijd erg gemakkelijk Robin Wildeman en breidde de voorsprong uit naar 2-0.

Invaller uit ENTAC 2, Mark van Stralen, kwam als eerste Marcel Kraa tegen. Een zeer vast en degelijk spelende Marcel kwam op een 0-2 voorsprong, maar vechter Mark kwam ijzersterk terug en won alsnog nipt met 12-10 in de 5e game (3-0)

De dubbel Thijs/Arjan was gewaarschuwd voor een sterk Zwols dubbel Marcel/Robin. En het werd een megaspannende pot en weer won ENTAC met het klein mogelijkst verschil; 17-15 in de 5e en een 4-0 voorsprong stond op papier.

Thijs zette de zegereeks voort en won gedecideerd met 3-0 van Tim en in zijn laatste wedstrijd met 3-1 van Marcel. Er moet gezegd worden dat deze laatste wedstrijd op hoog technisch en tactisch niveau werd gespeeld.

Mark bleef deze zaterdagavond vechten voor wat hij waard was. Hij sleepte tegen Robin weer een onwijs spannende pot uit het vuur (3-2), maar tegen Tim was hij duidelijk de bovenliggende partij en won terecht met 3-0. Een ongeslagen Mark in de 2e divisie; een sollicitatie naar het eerste van ENTAC?

Arjan had in zijn 2 partijen na de dubbel verder een zware avond; hij liet de spreekwoordelijke eer aan Marcel (2-3 verlies), maar tegen Robin haalde hij de overwinning nog net uit zijn grote teen en zette daarmee de grote (en ietwat geflatteerde) 9-1 overwinning op papier.

Hiermee is ENTAC weer een plekje gestegen in de rangschikking en staat nu weer op de veilige 3e plek.

22 Mar 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


rNZIyBVKjZ
Neem over; de letter op plaats; vier, tien en zes