ENTAC 1 BEHAALT TERECHTE OVERWINNING OP GTTC GRONINGEN

Na de heenwedstrijd in Groningen met 6-4 verloren te hebben, wilde ENTAC graag revanche nemen.

En om wederom een goede stap te zetten in rechtstreekse handhaving, zou een overwinning erg welkom zijn.

 

Arjan Schotmeijer zette direct de winnende toon door in de 1e wedstrijd in een spannende pot met 3-2 te winnen van Kevin Baron (1-0)

Thijs Smit startte tegen oud-teamgenoot Teun Bosveld en ook dit was een spannende wedstrijd. Teun vloog uit de startblokken; 1e gamewinst en een 0 - 6 voorsprong in de 2e, maar kreeg vanaf toen geen grip met op het spel door de tactische omzetting van Thijs. Een krachtige overwinning en de 2 - 0 op papier.

Tom Coenen zag in zijn eerste wedstrijd Jeroen Hendriks tegenover zich. Jeroen was in 4 games de sterkste, maar een aantal games waren wel close.

De dubbel werd bijna foutloos gewonnen door Thijs en Arjan tegen Teun en Jeroen. Door het aanvallende initiatief niet weg te geven kwamen de Groningers er niet aan te pas (3 - 1)

Thijs zette na de pauze gedecideerd Kevin aan de kant en ENTAC nam een 4 - 1 voorsprong.

Arjan kon in zijn 2e partij tegen Jeroen net steeds een beetje aanhaken, maar kon zijn eigen spel net niet genoeg doorzetten. Jeroen won uiteindelijk met 1 - 3 en zette het 2e Groningse punt op papier.

GTTC kwam nadien nog een stukje dichterbij door de overwinning van Teun op Tom. In deze 5 gamer was het Teun die het meest doortastend was (4 - 3)

Toch kwam de overwinning van ENTAC niet in gevaar, want door de 3e winstpartij van Thijs (3 - 1 tegen Jeroen) stond de 5 - 3 op papier.

En het winnende punt werd door Tom binnengehaald. Na een 0 - 2 achterstand tegen Kevin kantelde hij de wedstrijd en sloeg met 3 - 2 toe.

Arjan kwam er in de laatste wedstrijd van de dag niet echt aan te pas tegen de goed en rustig spelende Teun en verloor terecht met 0 - 3.

Maar uiteindelijk een terechte 6 - 4 overwinning en daarmee is de weg naar de 2e plek ingeslagen in deze poule.

Komende vrijdag de inhaalwedstrijd tegen Klimaatgroep Stars 2 en dan zaterdag tegen de kampioenen uit Terborg Hercules.

12 Apr 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


MQFDEUJnLZ
Neem over; de letter op plaats; zes, zes en twee