ENTAC 1 sluit seizoen af met overwinning in Zwolle
 

TT Zwolle trad vanmiddag aan zonder Tim Sinnighe (die ook stopt a.s. seizoen) en dus verschenen Remco Diele, Robin Wildeman en Marcel Kraa achter de tafel.

Voor ENTAC betraden het bekende trio de arena; Thijs Smit, Tom Coenen en Arjan Schotmeijer.

Remco is voor Arjan altijd al een lastige speler geweest en dat bewees hij nu weer. Arjan won nog wel de 1e game, maar Remco kwam steeds beter in zijn spel en zette met een 3 - 1 overwinning TT Zwolle op voorsprong.

Robin kwam door goed spel op een 2  -0 voorsprong tegen Tom, maar zoals wel vaker dit seizoen knokte Tom zich terug. Hij won uiteindelijk met 2 - 3 (1 - 1 tussenstand)

Waar het in Enschede nog een mega spannende pot was tussen Marcel en Thijs, werd het nu een terecht sterke 0-3 overwinning voor de kopman van ENTAC.

De dubbel Marcel/Remco versloeg met 3 - 1 Thijs/Tom.

Na de dubbel zette Arjan met een 0 - 3 overwinning op Robin het beslissende 3e punt voor ENTAC op papier waardoor de EnschedeŽrs  officieel niet meer konden degraderen.

Arjan speelde zijn laatste wedstrijd tegen Marcel en nam revanche voor zijn nederlaag in Enschede. Na een 2 - 1 achterstand sloeg hij alsnog toe met 5 - 11 en 4 - 11 en behaalde hij vandaag 2 overwinningen.

Thijs bleef vandaag sterk ongeslagen en verloor tegen Remco en Robin ook geen enkele game.

Tom verloor in zijn 2e partij met 3  -1 van Marcel en de laatste wedstrijd van de dag tegen Remco werd een thriller. In een heus spektakel was Remco in de 5e game de gelukkigste met 11 - 9.

Einduitslag 4-6.

Voor het derde seizoen achtereen geŽindigd op de 3e plaats en we kijken uit naar het volgende seizoen.

25 Apr 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


aXEPRnzeAE
Neem over; de letter op plaats; negen, twee en een