3e editie Top-teamtoenooi in Almelo

Op zaterdag 5 september 2015 vindt alweer de 3e editie van het Top-Teamtoernooi ,van A.T.T.V. Blauw-Wit, plaats. Door het grote succes van de eerste jaren is dit inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden. De deelnemende verenigingen en spelers zijn allemaal erg enthousiast en zien het als een leuke en goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

 

De deelnemende verenigingen dit jaar zijn, naast Blauw-Wit, natuurlijk de winnaar van de eerste twee edities ENTAC uit Enschede, De Toekomst uit Lochem, Effekt’74 uit Wierden, DTV’84 uit Dalfsen en De Trefhoek uit Almelo. Met het inviteren van de Toekomst, dat net als ENTAC uitkomt in de landelijke 2e divisie, is de verwachting dat ENTAC dit jaar meer tegenstand zal kunnen worden geboden. En misschien kan het thuisspelende Blauw-Wit wel voor een stunt zorgen.

Via deze weg nodigen wij u uit om op 5 september 2015 even een kijkje te komen nemen bij onze speellocatie aan de Reeststraat 15 in Almelo. De eerste wedstrijden zullen aanvangen om 13.00 uur. De finale staat gepland om 17.30 uur. Voor de kinderen is er een (overdekt) springkussen en een ballonnenartiest aanwezig deze middag. Tevens is er een verloting waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

26 Aug 2015

Terug
Reactie van: Ineke (02 Sep 2015 07:18 pm)
Ik wens jullie veel succes. Ik weet nog niet of ik dit keer kom kijken.

Reactie van: Schotje (31 Aug 2015 05:37 pm)
Wie gaat er mee? Supporters altijd welkom!
Vrolijke groet Schotje

Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


szZTCImFFx
Neem over; de letter op plaats; zes, zeven en zeven