Joost en Thijs ongeslagen in Amsterdam
  Zowel de EnschedeĆ«rs als de thuisspelende Amsterdammers hebben een viermansteam waardoor bij US kopman Dylan Kret een vrij weekend had en bij ENTAC Arjan Schotmeijer. Entac besloot van te voren om tot een verrassingsopstelling te komen.

Dit keer begon Thijs Smit en wel tegen Pieter Danes. Smit was duidelijk de meerdere en wist met 3-0 te winnen. Tom Coenen speelde vervolgens tegen Angelo Antonietti. Tom begon sterk en kwam op een 2-0 voorsprong maar Angelo wist de wedstrijd te kantelen en ging met 3-2 er met de winst vandoor. Joost Geesing wist vervolgens gedecideerd Arco Visser te verslaan. Het dubbel Geesing/Smit moest even warmdraaien maar met 3-1 ging de winst naar het duo van ENTAC.


Omdat vervolgens Thijs Smit van Arco Visser won stond er een mooie tussenstand van 4-1 op het scorebord. De partij die daarna volgde was die tussen Tom Coenen en Pieter Danes. Wederom nam Coenen een 2-0 voorsprong (de eerste game werd zelfs met 11-0 gewonnen), maar Danes knokte zich terug. Op een 9-8 voorsprong in de vijfde game leek het punt naar Coenen te gaan, maar hij miste verrassend een hoge bal. De volgende twee punten gingen ook naar Danes waarmee US de achterstand verkleinde. De beurt was het vervolgens aan Angelo Antonietti en Joost Geesing, zij besloten er een waar spektakel van te maken. Een mooie, spannende pot die Joost winnend wist af te sluiten met 3-2 winst.


Tom mocht toen proberen om ook een winstpunt toe te voegen aan het puntentotaal. Dit lukte echter niet. Hij verloor van Arco Visser. Thijs Smit (foto rechts) en Joost Geesing wisten hun laatste partij met een 3-0 overwinning af te sluiten waardoor er aan het eind een 7-3 overwinning op het bord kwam. Een zeer goede uitslag, want de koppositie is weer ingenomen. Volgende week de kraker tegen de nummer 2 Disnierats. ENTAC staat met twee punten voor op Disnierats en zal ervoor gaan om het gat te vergroten.

 

02 Nov 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


fWcgiCCVWt
Neem over; de letter op plaats; vier, drie en zes