Activiteitenprogramma najaar 2016
De activiteitencommissie van ENTAC is weer om tafel geweest om de activiteiten voor het najaar 2016 in kaart te brengen. Lees hier wat er dit najaar op het programma staat en doe gezellig mee!
 
Activiteiten najaar 2016

Zondag 18 september: Bowlen
Tijd: 15:00 - 16:30 uur
Kosten: € 5,00

Dit wordt gezien als onze seizoensopening. Een leuke activiteit om met z’n allen aan mee te doen. Om het nieuwe seizoen leuk te beginnen! Introducés zijn welkom!

Vrijdag 14 oktober: Kaartavond (hartenjagen)
Tijd: 20:00 uur
Kosten: € 2,50

Er wordt wel gevraagd om een kwartier van tevoren aanwezig te zijn, zodat we ook op tijd kunnen beginnen met de kaartavond. Introducés zijn welkom! Er zijn leuke prijzen voor de winnaars!

Zondag 23 oktober: Kinderfeest ENTAC
Tijd: 10:30 - 11:30 uur
Kosten: Gratis

Dit is voor het eerst dat we deze activiteit organiseren. Zo willen we ook graag een keer wat doen voor onze jongste leden en hun vriendjes/vriendinnetjes. Samen een gezellige ochtend met verschillende leuke activiteiten. Dit zijn een aantal dingen die de kinderen kunnen doen: springkussen, tafeltennissen, schminken, knutselen en als afsluiting krijgen ze een broodje knakworst. Vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom!

Vrijdag 18 november: Pokeren
Tijd: 20:00 uur
Kosten: € 5,00

Vanaf 19:30 inloop, zo kunnen we er samen voor zorgen dat we op tijd kunnen beginnen met pokeren. Voor de nr’s 1,2,3 zijn er geldprijzen. Introducés zijn welkom!

Vrijdag 9 december: Kaartavond (hartenjagen)
Tijd: 20:00 uur
Kosten: € 2,50

Er wordt wel gevraagd om een kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Zodat we ook op tijd kunnen beginnen met de kaartavond. Introducés zijn welkom! Er zijn leuke prijzen voor de winnaars!

Dit zijn al onze activiteiten voor het najaar 2016. Zo weten jullie op tijd welke activiteiten er plaats vinden en wanneer. We zouden het erg leuk vinden als er veel animo is voor de activiteiten. Het zou jammer zijn als we een aantal activiteiten niet door kunnen laten gaan doordat er zich te weinig mensen hebben opgegeven. Inschrijven kun je altijd via de inschrijflijst in de kantine of door een mailtje te sturen naar Nikki: broekhuizen_nikki@hotmail.com

De activiteitencommissie

                                                                                                                                   

01 Sep 2016

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


yuJMQcSIFP
Neem over; de letter op plaats; acht, vier en drie