ENTAC uitstekend van start in nieuw 2e divisie avontuur
Het eerste herenteam van ENTAC trad afgelopen zaterdag in de eerste wedstrijd van de 2e divisie poule A thuis aan tegen SKF 3 uit Veenendaal. Doordat Tom Coenen verhinderd was mocht Jerfy Schmitz uit het tweede herenteam zijn opwachting maken in de 2e divisie. Thijs Smit en Joost Geesing complimenteerden het team namens ENTAC. De Veenendalers verschenen met vader en zoon Vonk (Edwin en Jeffrey) en Marc van den Berg achter de tafel.
De spits werd afgebeten door Joost en Edwin. Hoewel Joost het normaal gesproken lastig heeft tegen Edwin, trok hij nu keurig de overwinning in drie games naar zich toe. Thijs boog vervolgens een nipt verloren eerste game om in een 3-1 overwinning tegen Marc. Hetzelfde gebeurde tussen Jerfy en Jeffrey, waardoor Jerfy zijn eerste gewonnen wedstrijd in de 2e divisie een feit was. Doordat ook het dubbel een prooi was voor het duo Thijs/Joost tegen Edwin/Marc, stond er al snel een riante 4-0 voorsprong op het scorebord.

Deze voorsprong werd vervolgens uitgebreid door Thijs, die gedecideerd Edwin in drie games aan de kant zette. Ook Joost boekte zijn tweede overwinning van de dag. Hij was met 3-1 te sterk voor Jeffrey. Marc kroop daarna tegen Jerfy door het oog van de naald. Na een 2-0 achterstand in games en enkele matchpoints te hebben weggewerkt, trok hij de partij alsnog in vijf games naar zich toe.

In de achtste wedstrijd kende Thijs her en der wat probleempjes met Jeffrey, maar bleek in vier games toch een onneembare horde voor de Veenendaler. Jerfy dwong vervolgens een beslissende vijfde game af tegen Edwin, maar moest hierin uiteindelijk toch capituleren. Joost kreeg in de laatste wedstrijd van de dag een strijdlustige Marc tegenover zich. In vier spannende games wist Joost echter op de beslissende momenten toe te slaan en zo zijn hattrick te voltooien.

Door deze riante 8-2 overwinning doet ENTAC uitstekende zaken in de start van dit nog jonge seizoen. Volgende week staat voor ENTAC de uitwedstrijd tegen SVE op het programma, aanvang 16:00 uur te Utrecht.

 


18 Sep 2016

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


vFriKYmiiw
Neem over; de letter op plaats; vier, een en acht