Joost Geesing wint clubkampioenschappen
 

Afgelopen zaterdag 11 januari vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Met bijna 40 deelnemers was het gezellig vol in de kantine en de zaal, en werden er een groot aantal wedstrijden gespeeld.

De dag begon om 9 uur met "vroege-vogelsklasse": Het mix-dubbeltoernooi. Na de poulefase wisten Tom Coenen en Tessa Fischer de eerste titel van de dag op hun naam te schrijven door Lars en Marjolein te verslaan.

Het competitieklassetoernooi volgde, met onder andere een verrassende titel voor Colin Ligt in de hoogste klasse. Andere titels gingen naar Jan Roeloffzen en Tessa Fischer.

In het dubbeltoernooi was er vooraf geen duidelijke favoriet aan te wijzen, wat leidde tot enkele spannende en onverwachte uitslagen. De titel ging uiteindelijk naar Joost Geesing en Arjan ter Riet, die in de finale Steven Gies en Nick Papenborg versloegen.

In het open toernooi wist Joost Geesing zich tenslotte op verassende wijze tot clubkampioen te kronen. In de finale was hij met 4-1 te sterk voor Colin Ligt. Een gedeelde derde plaats was er voor Thijs Smit en Freek Borgman.

16 Jan 2020

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


QflVtGgUlG
Neem over; de letter op plaats; zes, drie en een