Ook ENTAC 1 verliest van het sterke Hercules

ENTAC 1 moest vandaag naar de nu al bekende kampioen Hercules. Met allemaal oud eredivisiespelers in hun gelederen zou het puntjes sprokkelen worden. Dit vooraf bekend, ging ENTAC wel volop strijdend  de Bosboom-Arena in!

 
 

Jelle Bosman en Arjan Schotmeijer stonden al eersten achter de tafel. Arjan kreeg weinig vat op het erg gevarieerde spel van Jelle. En wanneer Arjan dacht aan te kunnen haken, schakelde Jelle nog een tandje bij en zette daardoor de 1-0 op papier.


In de 2e wedstrijd stonden Jurgen Pastoors en Tom Coenen tegenover elkaar. Tom kon zijn eigen spel redelijk spelen tegen Jurgen en pakte ook terecht 1 game. Toch kwam uiteindelijk Jurgen als terechte winnaar uit de bus en dus 2-0.

Herm Aalders kwam als eerste Thijs Smit tegen. Thijs bleef erg gefocust zijn tactiek spelen tegen verdediger Herm,  wat resulteerde in een solide 0-3 overwinning. “Sprokkelpunt” 1 was binnen!

Bij de dubbel lagen ook kansen voor Thijs/Arjan tegen Jurgen/Herm. De spannende 4e game werd helaas uiteindelijk in het voordeel beslist van de mannen uit Terborg en stond er een 3-1 tussenstand op papier.

Arjan kreeg tegen Jurgen alleen in game 3 kansen. De setpoints werden helaas net verspeeld en Jurgen maakte er 4-1 van.

De 5-1 kwam op naam van Jelle; hij begon stroef tegen Thijs, maar na een verloren 1e game kwam hij in de volgende 3 games steeds meer in zijn spel.

Tom sloeg het 2e punt binnen en won in een zeer spannende wedstrijd van Herm. Het was een mooie wedstrijd om te zien en Tom kon zijn eigen harde aanvalsballen blijven slaan en wat een positief einde had!

In zijn laatste wedstrijd tegen Jelle was het weer heel anders. Jelle kon alles doen wat hij wilde en Tom kreeg ‘m niet van die strategie af.

Thijs kreeg in zijn laatste wedstrijd een zeer gefocuste Jurgen tegenover zich. Op deze wedstrijd had hij zich erg gericht en gezien de mooie verbale uitspatting bij de winst op Thijs was daar het voorbeeld van.

Arjan speelt nooit graag tegen verdedigers, maar naarmate hij ouder wordt kan hij steeds meer het geduld opbrengen om de tactiek vol te houden. Toch trok Herm wederom tegen Arjan aan het langste eind en bleef Arjan met lege handen achter in Terborg.

Einduitslag 8-2; en ENTAC is door de uitslagen van haar concurrenten gezakt naar plek 4. Volgende week een belangrijke thuiswedstrijd tegen TT Zwolle 1.

15 Mar 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


0VFcwqXcDe
Neem over; de letter op plaats; zes, twee en een