Teruggaveregeling dubbele basiscontributie ingevoerd
Het komt regelmatig voor, in tafeltennisland, dat spelers van meerdere tafeltennisverenigingen lid zijn. Een vereniging is verplicht om een lid door te geven aan de NTTB ook als hij / zij geen competitie speelt bij de desbetreffende vereniging(en).  

Vanuit de leden en hun verenigingen zijn er regelmatig opmerkingen geweest om een teruggaveregeling in te voeren voor dubbel betaalde basiscontributie. Dit onder het motto ‘Je bent maar één keer lid van de NTTB ook al ben je lid van meerdere verenigingen’.

Er is een formulier opgesteld waarmee een lid de te veel betaalde contributie kan terugvragen voor één of meerdere verenigingen. Alle benodigde informatie staat duidelijk op het formulier. Het is belangrijk dat de penningmeesters van alle betrokken verenigingen het formulier invullen en ondertekenen. Het volledig ingevulde formulier kan per post of per mail naar het Bondsbureau worden gestuurd.  

De regeling gaat in per 2015, het is dus niet mogelijk om over eerdere jaren dubbel betaalde basiscontributie terug te vragen.

Het formulier is hier te downloaden.

27 Mar 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


yzSBevFZna
Neem over; de letter op plaats; negen, zes en twee