ENTAC 1 behaalt sterke overwinning in Hoorn
 

Om de vervelende plek 4 te vermijden was de wedstrijd van Disnierats 2 tegen ENTAC weer een belangrijke. Het team uit Hoorn speelde met hun 2 sterke kopmannen Marco van Elferen en Martijn Weijers en dit keerde was het Melanie Bierdrager die hen versterkte.

Bij ENTAC was het de bekende basis van Thijs Smit, Tom Coenen en Arjan Schotmeijer.


Bij de aftrap van vanmiddag speelde Marco een nagenoeg foutloze wedstrijd tegen Arjan en was het Disnierats die een 1 - 0 voorsprong nam.

Nadien was het ENTAC wat de klok sloeg;

Tom speelde zeer gefocust tegen de moeilijk bespeelbare Melanie en zette de terechte
1 - 1 op papier. Thijs won met 1 - 3 van Martijn; al waren het wel 4 close games.


En tactische omzetting in de dubbel; ditmaal waren het Thijs en Tom tegen het vaste Hoornse dubbel Marco en Martijn. De partij begon wat stroef maar het niveau werd alleen maar hoger en dan vooral de ‘kanonsballen’ van Tom zijn het vermelden waard. In de 4e game kwam het Enschedese dubbel op 2 matchpoints, maar werden niet verzilverd. Disnierats kwam voorbij en zette die sprint voort in de 5e met een 8 - 2 voorsprong. Toch was het ENTAC wat steeds dichter bij kwam en uiteindelijk zelfs met 10 - 12 de overwinning uit het vuur sleepte; wat een top wedstrijd van beide kanten!

Ook goed om te vermelden dat het een zeer sportieve wedstrijd was en ook het Hoornse publiek in de zaal en kantine!

Na de pauze was het Arjan die Melanie versloeg en Thijs wederom Marco aan zijn zegekar bond. En zo stond er een eigenlijk niet verwachte 1 - 5 tussenstand op papier.

Tom kon tegen Martijn in wederom close games net niet aanhaken en werd het 2 - 5.

Thijs versloeg zeer overtuigend Melanie met 0 - 3 en had ENTAC de overwinning te pakken. Het werd zelfs 2 - 7 door de zeer sterke overwinning van Arjan op Martijn.

In de laatste pot van de dag was het Marco die Tom versloeg en zo een eindstand van 3 - 7 op papier zette.

05 Apr 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


MgjmmZJLSZ
Neem over; de letter op plaats; acht, een en tien