ENTAC 1 vloert gehavend REGA met 9 - 1

Op zaterdagmiddag in Nijkerk werden we bij binnenkomst opgewacht door REGA-kopman Ian de Graaf en die deelde mee dat hij vandaag door een nog onbekende blessure aan de kant moest blijven. En voor de Nijkerkers was dat natuurlijk een grote aderlating.

Thijs Smit, Joost Geesing en Arjan Schotmeijer kregen daarentegen een nog steeds gemotiveerd Rega-team tegenover zich met Robin Luyer, Gerwin Janssen en Marty Hendriksen in de gelederen.
Thijs verloor zijn eerste wedstrijd van het seizoen, tegen Robin Luyer.

Gerwin en Arjan maakten er in de 1e partij van de dag direct een spannende pot van. Een 2-0 voorsprong in games en een bijna-geteld-matchpoint in de 3e was niet besteed aan Gerwin. Arjan sleepte al vechtend alsnog de overwinning uit het vuur (0-1)

Marty kon tegen Joost geen echte potten breken. Joost was oppermachtig en zette ENTAC terecht op een 0-2 voorsprong.

Robin speelde vanaf punt 1 voluit en erg goed tegen Thijs en wat vorige week al bijna gebeurde, was wat vandaag dus wel gebeurde. Robin versloeg verdiend Thijs met 3-0 en zette het eerste ( en uiteindelijk ook het enige) punt van Rega op papier.

De dubbel Joost/Thijs tegen Gerwin/Robin verliep in de eerste 2 games erg voorspoedig voor ENTAC, maar de klad kwam er in. Toch kon er in de 5e game nog uit een ander vaatje getapt worden en mooi strijdend werd de 1-3 op papier gezet.

In partij 5 stonden wederom 2 ‘oudjes’ tegenover elkaar. En weer speelde Arjan 5 games; ook nu bleef hij strijden tegen Marty, gaf niet op en won met 6-11 in de laatste game.

Nadien werd er wederom een spurt ingezet; Thijs versloeg glansrijk Gerwin en Marty en maakte op deze manier zijn enige nederlaag tot nu toe helemaal goed.

Joost bleef vandaag zonder gameverlies; tegen Robin kon hij het spel maken en was de verdiende winnaar. Gerwin maakte het hem nog wel moeilijk maar Joost was aan het eind van elke game de betere speler.

Arjan bleef tegen Robin 5 games bespaard en won met 1-3 en ook voor hem een ongeslagen status vandaag.


12 Oct 2015

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


uOeSQwjcog
Neem over; de letter op plaats; een, zeven en negen