ENTAC 1 volgend seizoen in de 1e divisie.
  Nog nooit heeft er in de huidige competitieopzet een Enschedees mannenteam op 1e divisie niveau geacteerd! En na ruim 16 jaar is er weer een team uit Twente in de landelijke 1e divisie; De Trefhoek uit Almelo speelde toen op dat niveau met o.a. Gert Kobes.


ENTAC met vandaag Thijs Smit, Tom Coenen, Arjan Schotmeijer in de basis en Joost Geesing als coach/supporter, wilde graag op eigen kracht kampioen worden.


Dus geen informatie uit Hoorn opgevraagd (concurrent Disnierats 2 speelde om 14:00 uur al tegen US 1) en dus strijden voor de 7 punten om dan de champagne open te knallen!
 


Rega speelde met Ian de Graaf, Gerwin Jansen en Aart-Jan Provoost (invaller team 2). Dit team speelde in deze samenstelling voor het laatst; helaas gedegradeerd en volgend seizoen zal team 2 doorschuiven naar de 3e divisie. Vaste krachten als Ian de Graaf (vertrekt naar SKF) en Robin Luyer (werkt in Australiƫ) zullen gemist worden.

ENTAC kwam als een komeet uit de startblokken; de eerste 5 wedstrijden werden allemaal met 3-0 gewonnen. Thijs versloeg Aart-Jan en Ian, Tom won van Gerwin en Arjan van Ian. Ook de dubbel Thijs/Tom werd straight games gewonnen tegen Ian/Gerwin.

De 6e partij vd dag werd een kraker. In Nijkerk vergat Gerwin het nog om op matchpoint de wedstrijd af te maken tegen Arjan. In Enschede werd het weer 5-gamer en weer trok Arjan aan het langste eind! Tom mocht daarna proberen om het kampioenschap binnen te gaan halen; met een mooie 3-1 overwinning op Aart-Jan was de titel een feit en barstte het gejuich los!!!

Na alle felicitaties werd de wedstrijd uiteindelijk met een klinkende 10-0 overwinning afgesloten en kon het feest beginnen!!!

Van de supportersschare van ruim 50 man waren de mannen van ENTAC 1 erg onder de indruk en met deze groep was het nadien nog lang erg gezellig en onrustig in de bar! Iedereen bedankt!!!

Op naar de 1e divisie in het voorjaar van 2016 en dan zullen we op bezoek gaan bij de volgende teams; Scylla 2, VTV (N) 1, SKF 1, Hilversum 2 en Red Stars (V) 1

29 Nov 2015

Terug
Reactie van: Savas Yurd (19 Dec 2015 08:10 am)
Van harte gefeliciteerd mannen!

Reactie van: Robert Kole (01 Dec 2015 08:28 am)
Heren van Team 1 gefeliciteerd.

Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


lUcKJwmNuy
Neem over; de letter op plaats; tien, zeven en zeven