ENTAC SLUIT 1E DIVISIE AVONTUUR AF MET EEN REMISE TEGEN HILVERSUM 2
In de laatste thuiswedstrijd van ENTAC kwam het gezellige Hilversum op bezoek. In deze wedstrijd stond er niks meer op het spel, alleen de spreekwoordelijke eer en er werd in een zeer sportieve wedstrijd gestreden om de 5e en 6e plek in de eindrangschikking.

 
 

Thijs Smit, Joost Geesing en Arjan Schotmeijer speelden voor ENTAC. En onder aanvoering van kopman Wouter vd Mark kwam Hilversum verder met Lars Adema en Wilfred Schipper in de basis richting Enschede.

Arjan en Wouter trapten af en in een spannende pot maakte Wouter steeds minder fouten en won in de 5e game met 4-11. Thijs won gedegen met 3-0 van Lars en stond de 1-1 op papier. Joost verloor daarna met 0-3 van Wilfred, die vooral aan het eind van de wedstrijd een aantal weergaloze ballen sloeg en zo het verschil maakte.

De dubbel van Thijs en Joost kwam met 0-2 achter, maar de ervaring van de 2 mannen kwam goed van pas tegen Lars en Wouter. Met goed spel en vechtlust sleepten ze een 3-2 overwinning uit het vuur. Voor de pauze kwam Thijs de goed en degelijk spelende Wouter tegen. met een 1-3 overwinning zette hij Hilversum op een 2-3 voorsprong.

Ouderwets zette ENTAC een tussensprint in en kwam op een 5-3 voorsprong. Arjan won diep in de 5e van Wilfred, ook Joost won in een spannende pot van Lars en Thijs zette Wilfred gedecideerd aan de kant. Entac had nog 1 puntje nodig voor de 5e plek. Het mocht niet baten; Joost verloor van Wouter en Arjan speelde wederom in 5-en maar moest zijn felicitaties overhandigen aan Lars (5-5)

Na een mooi seizoen keert ENTAC terug naar de 2e divisie. Hoe de teamsamenstelling er volgend seizoen uit zal zien is nog niet bekend. In ieder geval speelde Arjan Schotmeijer vandaag (voorlopig) zijn laatste wedstrijd.

Supporters bedankt!

 

Uitslagen 10e ronde

ENTAC 1                    -           Hilversum 2    5-5

Red Stars (V) 1          -           VTV (N) 1       3-7

SKF 1                          -           Scylla 2           9-1

 

       Stand 1e divisie poule B:

  1. Scylla 2                      10-69
  2. SKF 1             10-62
  3. VTV (N) 1       10-48
  4. Red Stars (V) 10-42
  5. Hilversum 2    10-40
  6. ENTAC 1        10-39
  
 
25 Apr 2016

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


QWSjtiKWIW
Neem over; de letter op plaats; drie, negen en drie