ZWAAR BEVOCHTEN REMISE ENTAC vs HBC
Afgelopen zaterdag 18 maart kwam HBC uit Heemstede op bezoek bij ENTAC. Het bleef nog lang erg onrustig en onwijs gezellig aan de bar van ENTAC en later nog in het uitgaanscentrum van Enschede. Maar ’s middags werd er ook nog gespeeld en hoe!
                 
Arjan Schotmeijer beet wederom de spits af en nu tegen Jeroen Kuijt. De linkshandige speler van HBC was in de eerste 2 games de sterkere. Op het eind werd het close, maar er kwam toch terecht een 1-3 op het scorebord.
Thijs Smit kwam met 2-0 voor tegen Josco Maaskant in de 2e wedstrijd. Josco sloeg zich werkelijk met geweldige ballen terug naar 2-2, maar toch was Thijs die het in de 5e game weer oppikte en netjes de 1-1 op papier zette.
Mark van Stralen begon tegen invaller Lars van ’t Hoenderdaal en het werd een spannende pot. In game 5 was het Lars die zijn vaste aanvalsspel kon blijven spelen en Mark helaas het nakijken gaf (1-2)
De dubbel Thijs/Arjan kwam met sterk uitgevoerd spel met 2-0 voor, maar de Heemstedenaars Jeroen/Josco kwamen terug tot 2-2. Het bleef lang spannend tot zelfs 9-9. Toch kwam het Enschedese duo met de schrik met een 11-9 overwinning en zo weer de stand gelijk trok.
 
Thijs beet tegen Jeroen in het stof, maar sleepte er tegen Lars wel een prima overwinning uit.
De stand bleef de gehele wedstrijd op en neer gaan tot aan de 5-5.
 Mark vocht tegen Josco wat hij waard was en stond af en toe zo vast als een huis te blokken. Maar het was Josco die met 8-11 in de 5e game de overwinning pakte. Jeroen pakte zijn hattrick van de dag door Mark met 0-3 te verslaan.
Arjan had zijn 2e pot in een overwinning omgezet tegen Lars en ook tegen Josco was het weer een 5-gamer en nu was het “Schotje” die met 11-8 de overwinning pakte.
 
De stand in de 2e divisie in de middenmoot blijft spannend. En ENTAC neemt een klein beetje meer afstand van de onderste degradatieplekken.
1.     VVV 1                                       5-37
2.     Disnierats 2                               5-28
3.     ENTAC 1                                    5-24
4.     TTV Appelscha 1                       5-22
5.     Klimaatgroep Stars 2                5-22
6.     HBC 1                                        5-17 
                                                                                                                                                     

19 Mar 2017

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


JwOsKBdlDA
Neem over; de letter op plaats; twee, acht en vijf