Top Teamprestatie ENTAC 2 in Nieuwegein
 

3e divisie poule G; VTV (N) 2 - ENTAC 2 5-5

Handhaving gloort voor ENTAC 2 in deze poule en vandaag stond er nog een belangrijke kraker op papier tegen het 2e team van het Nieuwegeinse VTV. De verschillen zijn nog niet erg groot en dus er kon nog van alles gebeuren.

ENTAC 2 ging vandaag met invaller Iwan van Wijk op pad en dat samen met Steven Gies en Arjan Schotmeijer. VTV 2 trad vandaag aan met Willem Bakers, Jannes van Bragt en Marco Langerak.

 

In de eerste pot van de middag streden Willem en Steven tegen elkaar. Steven draait een prima seizoen in de 3e divisie; voor deze pot werd er geknokt door beide spelers, maar Steven ging er met een 2-3 overwinning vandoor.

Daarna kwamen Jannes en Arjan elkaar tegen. De Entaccer had een aantal weken niet gespeeld en ging daardoor furieus van start en nam een 0-2 voorsprong. Toch was het Jannes die langzaam voorbij kwam en Arjan met snel spel af en toe het nakijken gaf (1-1).

De verrassing van de dag kwam toch wel op naam van Iwan die met een 1-3 overwinning de voorsprong voor ENTAC 2 op papier zette. Maar zijn eigen en dwingende spel kon hij genoeg druk zetten tegen Marco; mooi om te zien!

De dubbel van Marco/Willem tegen Steven/Arjan ging erg snel en hoeft ook niet veel over geschreven te worden(2-2);terechte winnaars.

De tussenstand bleef heen en weer gaan tot en met de remise rond 19:00 uur. Steven behaalde nog een sterke overwinning tegen Jannes (2-3), maar tegen Marco leek de pijp leeg (3-0).

Iwan speelde de hele middag erg sterk, maar kwam tegen de jeugdigers Willem en Jannes net wat te kort voor nog een overwinning.

Arjan ging in zijn laatste 2 wedstrijden wat beter om met zijn energie en behaalde nog 2 overwinningen tegen Marco en Willem.

5-5; een puike teamprestatie van ENTAC 2 en de handhaving is weer een stukje dichterbij. Op de nummers 5 en 6 staat nog steeds een voorsprong van respectievelijk 6 en 8 punten, maar ENTAC 2 moet nog tegen ONI en HBC. Knokken voor de punten en op naar een mooi einde van dit seizoen!

En………………….thanks to Iwan!

18 Nov 2019

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


kW0daCbyxx
Neem over; de letter op plaats; twee, vier en twee